domingo, 18 de mayo de 2008

Un somni





..... camines per un pas estret entre un riu salvatge a l´esquerra i un bosc dens a la dreta .....

Arribes a un cul de sac, doncs el riu es una cascada i el bosc una paret verda. Tan sols el caminet que segueixes es converteix en un tobogan en pujada per on baixa purpurina color d´or. Com que es l´unica via possible, pujes com quan erets petit, agafant-te als laterals, però t´en adones que els peus no rellisquen, i pots pujar sense por. Quan arribes a dalt del tobogan, trobes una piscina enorme de purpurina d´or. I llavors, entens que en realitat son boletes d´or. L´únic camí que veus es la piscina, així que t´hi tires. Però l´or es converteix en un remolí que t´enpassa cap a dintre.

Caus al buit dins d´una coba, fins que uns braços enormes t´atrapen ..... i et tornen a la cascada d´aigua i el tobogan de purpurina (que ara ja saps que es or) i la paret de bosc.

Tornes a pujar corrents cap a munt, i obserbes que a l´esquerra hi ha un tobogan de gel que puja. Sembla que no podras pujar per què el gel rellisca, però camines sense problemes per el gel fins que arribes al capdemunt. Que hi ha? Ara si que mires be per tot arreu, i l´ùnic que obserbes es un gran forat negre amb un tronc d´arbre que puja de les profunditats. A la teva alçada, surt una branca gruixuda de on penjen tres cordes. Es evident que has de saltar a una corda (quina?), gronxar-te i arribar a l´altre cantò.

Però saps que totes les opcions son fallides. No ho intentes, però ho saps. Fins que entens que has de saltar a la branca i pujar per el tronc cap a munt. I així ho fas, i arribes mes amunt.

Aqui et trobes una cosa petita i amb molta energia. Entens que es un anell,però no es veu be. Te´l posses.

Mires l´horitzò satisfet .... has fet un dur camí

No hay comentarios: