Cal Tall Rodo - Steakhouse és una carnisseria emocional que a banda de servir-te un producte de QUALITAT de forma EFICAÇ i amb total CONFIANÇA, afegeix al teu cistell una emoció que acompanya cada referencia i que es mostra des de el moment en que la compres fins que la degustes al plat, omplint de satisfacció el teu esperit i el de la gent que estimes. Xavi, el teu Personal Butcher
lunes, 2 de junio de 2008
Capitol 1 - entr 10
Recoloco la llibreta dintre de la bossa i me la penjo a l´espatlla. Surto d´excursiò IndianaJons en busca de la fuente perdida, no gaire lluny, cuatre passes mes enllà. Una font moderna amb manual d´instruccions en cd i una direcciò d´email per si hi ha algún problema.Servei 24 hores. No porto l´ordinador a sobre i mai llegeixo les instruccions d´us. Mal fet, no li podras treure tot el rendiment. Una mica d´aigua de boca, dame argo siusplau, que tinc la set seca. L´aigua te gust i amaga dintre del seu interior tots els souvenirs acumulats en el viatge. Característiques organolèptiques. Deneí i adn. Origen Ter-Llobregat en dies de sequera, amb possits de fang de torre de campanar al descobert, amb microorganismes de pedres i plantes industrials i algues d´uns peus que algú es va rentar, macarrons. Clor, molt de clor per a la desinfecciò, que no falti. Preocupaciò i responsabilitat, la seva especie està en vies d´extinciò. En aquesta plaça tambè hi puc seure, encara que sigui a terra. Un xiclet. L´aigua no m´ha deixa´t un bon record, mal rotllo. De fresa sense sucre per les dents, que no decaiguin. Segueixo amb el treball de recerca.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario